BILKA , prin distribuitorul ART ROOF DESIGN SRL , este o companie 100% româneasca, specializata în distributia si  dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperisuri (tigla metalica, sistem pluvial si accesorii) pentru constructii rezidentiale si industriale. BILKA, prin ART ROOF , înregistreaza vânzari record an de an. În 4   ani de activitate ART ROOF  a acoperit peste 9.000 de case.

ART ROOF DESIGN SRL , in prezent dispune de doua puncte de lucru , unul este situat pe centura de nord a CRAIOVEI , in incinta depozitului de lemn( zona Bariera valcii), iar celalalt in zona ROMANESTI , STRADA RAULUI.  Pe poarta fabricii au iesit doar anul trecut peste 4 milioane mp de tigla metalica , din care 150.000 mp livrati prin distribuitorul din CRAIOVA , ART ROOF DESIGN SRL . Liniile de productie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Performantele ART ROOF DESIGN SRL ,  se datoreaza atentiei acordate dezvoltarii serviciilor si produselor si faptului ca personalul si sistemul automatizat lucreza în simbioza pentru garantarea continua si omogena a unui produs de calitate.

 

Istoric


 


2015

ART ROOF DESIGN , mai deschide un punct de lucru , acesta situandu se in zona ROMANESTI, strada RAULUI, actualul punt de lucru fiind situat pe CENTURA DE NORD A CRAIOVEI, zona BARIERA VALCII(depozit lemne)

Cifra de afaceri creste cu 30% fata de anul 2014.Lucrari rezidentiale de referinta :ALISS SHOPING CENTER, CARTIERUL  MAGNOLIA, PRIMARII, SCOLI, ISU OLTENIA ,BRD.


2014

Colaborarea cu Bilka , a facut ca ART ROOF DESIGN  sa castige increderea clientilor in zona OLTENIA si nu numai , acoperind circa 100.000 mp de  tigla 

2013

 Infiintata in 2013 , ART ROOF DESIGN , isi incepe activitatea in  DISTRIBUTIE  pentru  BILKA , producator de tigla metalica   în 21 de culori, cea mai bogata gama de culori prezenta în porotofoliul unui producator în România.Acopera circa 80.000 mp de tigla metalica 

 


 


 

 


 


 

Productia

Este orientata în functie de comenzi, de aceea, lungimea panourilor se executa în functie de necesitatile clientului, astfel încât pierderile de material sa fie minime.

BILKA asigura gratuit realizarea planurilor de montaj pe baza schitelor si proiectelor transmise de client, asistenta la alegerea celui mai potrivit model de acoperis sau tabla cutata, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor si a anumitor modificari necesare.

 


Garantia BILKA

Calitatea produsului final depinde în primul rând de materialele folosite la realizarea lui, astfel trebuie acordata atentie maxima alegerii acestor materiale. La sistemele de acoperis si tabla cutata cu suprafata poliesterica, fabricate de BILKA, se acorda 10 ani de garantie pentru caracteristicile de culoare si coroziune. Aceasta perioada este garantata si de combinatele producatoare de materie prima.


Materia prima folosita este la cel mai înalt standard:

  • grosime: 0,30 mm - 2,5 mm;
  • acoperire de zinc: Z225 - Z275 g/mp;
  • acoperire vopsea poliesterica: 25 µm - 200 µm.

 

Furnizori principali:

Furnizori Bilka

 

ArcelorMittal, Marcegaglia, SSAB Swedish Steel si United States Steel.

 

Copyright Artroof 2019