BILKA este o companie 100% româneasca, specializata în productia si dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperisuri (tigla metalica, sistem pluvial si accesorii) pentru constructii rezidentiale si industriale. BILKA înregistreaza vânzari record an de an. În 9 ani de activitate BILKA a acoperit peste 100.000 de case. În 2015, 1 din 4 acoperisuri comercializate în România a fost marca BILKA.

Fabrica BILKA este situata în Brasov si a fost înfiintata în 2007. În prezent, halele de productie si depozitare sunt localizate pe fosta platforma Tractorul si acopera o suprafata de 45.000 mp. Pe poarta fabricii au iesit doar anul trecut peste 5.5 milioane mp de tigla metalica. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Performantele BILKA se datoreaza atentiei acordate dezvoltarii serviciilor si produselor si faptului ca personalul si sistemul automatizat lucreaza în simbioza pentru garantarea continua si omogena a unui produs de calitate.

 

Istoric

2015

S-au lansat doua noi modele de tigla metalica BILKA IBERIC si CARPATIC

8 noi linii de productie de tigla metalica, accesorii pentru acoperis si elementele sistemului pluvial au fost achizitionate si instalate

Inaugureaza o noua linie de productie de tigla metalica BALCANIC

Încheie anul cu peste 5,5 milioane mp de învelitori metalice produse si comercializate.

Lanseaza finisajul QUARTZ în 4 variante coloristice


2014

Demareaza un plan investitional si achizitioneaza activele imobiliare Romlag Brasov. Ajunge la o suprafata de productie, depozitare si spatii de birouri de 45.000 mp. Inaugureaza doua noi linii de productie de tigla metalica CLASIC care cresc capacitatea de productie cu 60%. Îsi consolideaza pozitia de lider si încheie anul cu peste 4 milioane mp de învelitori metalice produse si comercializate. Încheie anul cu peste 4 milioane mp de învelitori metalice produse si comercializate.


2013

În aprilie, BILKA îsi muta activitatea pe o suprafata dedicata productiei de 17.500 mp si 1.000 mp de birouri. Compania îsi depaseste propriul record si încheie anul cu 3,2 milioane mp de învelitori metalice produse si comercializate.

 


2012

BILKA atinge recordul de 2,256,448mp de tigla metalica vânduta. În acelasi an compania introduce în portofoliul sau un nou produs: Retro Panel. Este anul în care exportul catre tarile din vestul Europei a devenit semnificativ.

2011

Începe productia pentru tigla metalica Balcanic si de tigla metalica în 21 de culori, cea mai bogata gama de culori prezenta în porotofoliul unui producator în România. Compania încheie anul cu rezultate spectaculoase: cifra de afaceri de 46,5 milioane lei si peste 8.000 de case acoperite.

 


2010

Începe exportul catre ?arile UE ?i cele din fosta URSS. Se dezvolta parcul auto.

 


2009

Se achizitioneaza prima linie de productie pentru tabla cutata si începe productia.

 


2008

Compania achizitioneaza prima linie de productie de tigla metalica si accesorii pentru acoperis. Localizata în Brasov, la acel moment fabrica acoperea o suprafata de 4.500 mp. Singurul produs din portofoliul este tigla metalica CLASIC în 8 culori.

 


2007

Se înfiinteaza compania BILKA Steel care începe ca distribuitor de tigla metalica. 

Productia

Este orientata în functie de comenzi, de aceea, lungimea panourilor se executa în functie de necesitatile clientului, astfel încât pierderile de material sa fie minime.

BILKA asigura gratuit realizarea planurilor de montaj pe baza schitelor si proiectelor transmise de client, asistenta la alegerea celui mai potrivit model de acoperis sau tabla cutata, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor si a anumitor modificari necesare.

 


Garantia BILKA

Calitatea produsului final depinde în primul rând de materialele folosite la realizarea lui, astfel trebuie acordata atentie maxima alegerii acestor materiale. La sistemele de acoperis si tabla cutata cu suprafata poliesterica, fabricate de BILKA, se acorda 10 ani de garantie pentru caracteristicile de culoare si coroziune. Aceasta perioada este garantata si de combinatele producatoare de materie prima.


Materia prima folosita este la cel mai înalt standard:

  • grosime: 0,30 mm - 2,5 mm;
  • acoperire de zinc: Z225 - Z275 g/mp;
  • acoperire vopsea poliesterica: 25 µm - 200 µm.

 

Furnizori principali:

Furnizori Bilka

 

ArcelorMittal, Marcegaglia, SSAB Swedish Steel si United States Steel.

 

Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Despre Bilka
Copyright Artroof 2017